GYM- EN TURNVERENIGING

Activiteitencommissie

Elk seizoen zoeken wij een leuke activiteit voor alle leeftijdsgroepen van onze gym- en turnvereniging. Gewoon omdat het leuk en gezellig is om elkaar ook eens buiten de gymzaal te treffen!

Bij elke activiteit zien wij ook een stukje teambuilding terugkomen, of het nou gaat om het samen oplossen van een raadsel of dat je bij elkaar in de auto zit van en naar een activiteit. Zo leer je elkaar ook op een andere manier kennen en dit kan de onderlinge banden versterken.

Gymnastiek en turnen zijn voornamelijk individuele sporten, je staat per slot helemaal alleen op de balk je oefening te doen en soms ben je zelfs elkaars tegenstander tijdens een wedstrijd, maar in de gymzaal kun je elkaar ook steunen en van elkaar leren door alleen al naar elkaar te kijken.

Vóór in het seizoen bespreken wij alle data waarop we activiteiten kunnen plannen en gaan we brainstormen wat voor het komende seizoen een leuke activiteit per leeftijdscategorie kan zijn. Dit moet natuurlijk niet een zelfde activiteit worden als het jaar ervoor. Ook houden we rekening met bijvoorbeeld wedstrijden per leeftijdscategorie, want daar moet je uitgeslapen naar toe, dus een spannende nachtwandeling op de vrijdagavond ervoor is géén goed idee!

Onze en vooral júllie Activiteitencommissie bestaat uit:

Marjon Everts
Petra Hulzebosch