GYM- EN TURNVERENIGING

Contributie

Overzicht contributie per kwartaal vanaf 1 januari 2020

 Jeugd t/m 12Jeugd 13 t/m 15Senior 16+ jaarAerosteps Aeronetics Sportfit 55+
Bondscontributie€ 6,90€ 6,90€ 8,50€ 8,50
Contributie Turnen€ 29,11€ 30,82€ 33,38€ 40,75

Extra voor selectielessen per kwartaal

A-selectie 4,5 uur€ 63,09   
B-selectie 3 uur€ 42,06   
C-selectie 1,5 uur€ 21,03   

IBAN nummer: NL27RABO 030 65 01 236

Lessen
Leden kunnen deelnemen aan één of twee categorieën, gymnastiek/turnen en/of een Aeroles. Elke categorie wordt separaat in rekening gebracht. De bondscontributie wordt echter maar 1 maal in rekening gebracht.

Bondscontributie
De hoogte van de bondscontributie wordt door de KNGU bepaald. De bondscontributie wordt elk kwartaal in rekening gebracht bij de leden.

Familiekorting
FIT geeft familiekorting. Het vierde lid van een gezin (zelfde adres en bankrekeningnummer) dat ingeschreven wordt in de ledenadministratie ontvangt 25% korting op de contributie. De korting geldt niet voor selectielessen en de bondscontributie. De korting wordt niet automatisch verleend, maar gaat pas in vanaf het moment dat de korting door het lid of wettelijk vertegenwoordiger aangevraagd wordt bij de ledenadministratie (ledenadministratie@fitbeilen.nl).

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Sport en cultuur levert een positieve bijdrage aan elk kind. Daarom zijn wij aangesloten bij Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les. Heb jij hier hulp bij nodig? Meld je kind dan aan voor onze club bij het Jeugdfonds via www.kieseenclub.nl. Meer informatie over Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe lees je hier: www.jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/drenthe/

Proefles volgen

Uiteraard is het mogelijk om eerst gewoon eens te kijken of een proefles mee te draaien. Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor de les start aanwezig bent en meld je bij de leiding.

Lid worden
Wil je lid worden? Hieronder kun je het aanmeldingsformulier invullen.6,508,00

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen via de ledenadministratie.
Dit kan door een mail te sturen aan de ledenadministratie ledenadministratie@fitbeilen.nl.  Er kan alleen per kwartaal opgezegd worden.
De opzegging dient uiterlijk 2 weken voor het einde van het kwartaal bij de ledenadministratie gedaan te zijn. Het lidmaatschap eindigt aan het eind van het kwartaal waarin opgezegd is.

Let op: Opzeggen bij de leiding is niet geldig en is daarmee geen opzegging.