GYM- EN TURNVERENIGING

Contributie

Overzicht contributie per kwartaal vanaf 1 januari 2020

 Jeugd t/m 12Jeugd 13 t/m 15Senior 16+ jaarAerosteps Aeronetics Sportfit 55+
Bondscontributie€ 5,80€ 5,80€ 7,15€ 7,15
Contributie Turnen€ 29,11€ 30,82€ 33,38€ 40,75
Contributie Freerunning€ 29,11€ 30,82€ 33,38 

Extra voor selectielessen per kwartaal

A-selectie 4,5 uur€ 63,09   
B-selectie 3 uur€ 42,06   
C-selectie 1,5 uur€ 21,03   

IBAN nummer: NL27RABO 030 65 01 236

Turnen / freerunning
Leden kunnen deelnemen aan een of twee categorieën, turnen en freerunning. Elke categorie wordt separaat in rekening gebracht. De bondscontributie wordt echter maar 1 maal in rekening gebracht.

Bondscontributie
De hoogte van de bondscontributie wordt door de KNGU bepaald. De bondscontributie wordt elk kwartaal in rekening gebracht bij de leden.
Voor de actuele bedragen verwijzen we u naar de website van FIT Beilen.

Familiekorting
FIT geeft familiekorting. Het vierde lid van een gezin (zelfde adres en bankrekeningnummer) dat ingeschreven wordt in de ledenadministratie ontvangt 25% korting op de contributie. De korting geldt niet voor selectielessen en de bondscontributie. De korting wordt niet automatisch verleend, maar gaat pas in vanaf het moment dat de korting door het lid of wettelijk vertegenwoordiger aangevraagd wordt bij de ledenadministratie (ledenadministratie@fitbeilen.nl).

Kindpakket Midden-Drenthe
Elk kind moet mee kunnen doen aan leuke en belangrijke activiteiten. Bijvoorbeeld sporten, zwemles, schoolreis of naar muziekles. Ook als zijn of haar ouders hiervoor geen of weinig geld hebben. Daarom heeft de gemeente Midden-Drenthe voor gezinnen met een laag inkomen het Kindpakket. Wil je weten of je in aanmerking komt voor regelingen uit het Kindpakket? Kijk dan op www.middendrenthe.nl/kindpakket of neem contact op met één van de medewerkers van de Gemeentewinkel via (0593) 53 92 22. Op afspraak langskomen in de Gemeentewinkel kan natuurlijk ook.

Proefles volgen
Uiteraard is het mogelijk om eerst gewoon eens te kijken of een proefles mee te draaien. Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor de les start aanwezig bent en meld je bij de leiding.

Lid worden
Wil je lid worden? Hieronder kun je het aanmeldingsformulier invullen.

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen via de ledenadministratie.
Dit kan door een mail te sturen aan de ledenadministratie ledenadministratie@fitbeilen.nl of door een brief in te leveren op het adres ’t Spiek 36 in Beilen.  Er kan alleen per kwartaal opgezegd worden.
De opzegging dient uiterlijk 2 weken voor het einde van het kwartaal bij de ledenadministratie gedaan te zijn. Het lidmaatschap eindigt aan het eind van het kwartaal waarin opgezegd is.

Let op: Opzeggen bij de leiding is niet geldig en is daarmee geen opzegging.