GYM- EN TURNVERENIGING

1x Goud, 1x Zilver, 1x Brons voor onze FITmannen

Zaterdag 23 april was ook de dag van de NoordOost-finale in Emmeloord voor de FIT-turners Ruben Slager, Anne Stevens, Luuk Wiersma, Lars Gorter en Koen Vree Egberts, die zich voor deze wedstrijden hadden geplaatst. Voor Ruben was het tevens nog een mooie opwarmer voor de landelijke finale in Vught op 28 mei, waarvoor hij zich heeft geplaatst.
Ruben turnde op zijn niveau, Jeugd niveau 9, een stabiele wedstrijd. In deze categorie is er veel concurrentie. Na de zes toestellen stond Ruben op een keurige 12e plaats. Ruben kan zich met dit goede resultaat gaan focussen op de Landelijke Finale.
Voor Luuk (Junior 2 niveau 9) en Anne (Senior niveau 9) was dit de afsluitende wedstrijd van het seizoen. Beide heren zijn pas sinds kort weer bezig met de wedstrijd turnsport. Luuk en Anne kunnen beide terugkijken op een goed seizoen. Op deze laatste wedstrijd behaalde Anne een tweede plaats en viel Luuk helaas net buiten het podium op de vierde plaats.
Ook voor Lars en Koen was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Beide heren turnen op Senior niveau 7. Beide heren zijn goed aan elkaar gewaagd en wisselen de ereplaatsen dit seizoen mooi af. Deze keer behaalde Lars de gouden medaille en kreeg Koen de bronzen medaille omgehangen.