GYM- EN TURNVERENIGING

22 FITmedailles bij 2e rws C-turnwedstrijden – 8x GOUD, 8x ZILVER, 6x BRONS

Afgelopen zaterdag waren de 2erws C-turnwedstrijden in Smilde.

28 FITturnsters mochten uitkomen op de 5-kamp (sprong, brug, balk, vloer, ringen) of 4-kamp met de ringenwedstrijd apart. 17 turners mochten een medaille hiervoor in ontvangst nemen, waarvan 5 turnsters zelfs een 2emedaille omgehangen kregen voor het ringenzwaaien.

Bij de 5-kamp wonnen Laura van Dijk en Amy Knegtde gouden medaille. De zilveren medaille was er voor Kensi Vochteloo en Silva Nijland en brons voor Myrthe Jansen en Dominique Groenink.

Bij de 4-kamp wonnen Meike Veldman, Maud Kamps en Ronja Sikkema de gouden plak, Denise Hulzebosch en Maura van Zon behaalden het zilver.  Lindi Ribberink, Loes Nijboer en Rozanne de Boer behaalden ieders in hun eigen categorie de bronzen plak.

De gouden ringenmedailles gingen naar Meike Veldman, Amber Vos, Maura van Zon. Zilver was er bij het ringenzwaaien voor Maud Kamps, Denise Hulzebosch, Fleur de Vries en Sophie Ribberink. Lindi Ribberink won hierbij de bronzen plak.

Komende zaterdag zijn er de Toestelfinales van de rws A en B-turnwedstrijden in Beilen waar 38 FIT-turnsters acte-de-presence zullen geven in hun eigen Drenthehal.