GYM- EN TURNVERENIGING

3x goud en 5x zilver voor FIT-heren

Zaterdag 6 april was voor 14 heren van FIT finaledag. 11 heren hadden zich geplaatst voor de Districtsfinale en 3 heren maakten zich op voor de Noord-Oost finale. Beide wedstrijden werden tegelijkertijd gehouden in Lemmer. Bij deze wedstrijd konden de heren zich op de meerkamp nog 1 keer meten met hun concurrenten.

Na een mooie lange turndag, waarbij door de heren van FIT goed werd gepresteerd, werden er 8 medailles in de wacht gesleept. Een geweldig resultaat.

Goud was er voor Diego Salvador van Dijk, David Zwiers en Joran Ribberink. Een zilveren medaille werd behaald door Bram Snelten, Jurre van Roijen, Jan Zwambag, Lars Oldenbeuving en Hidde Zwiers.

Sipho Dijkman (4), Bram van Dieren (5), Koen Vree Egberts (6), Ruben Slager (6), Nick Hulzebosch (8) en Martijn Nelis (13) vielen buiten de medailles, maar kunnen terugkijken op een goede wedstrijd. De heren gaan zich nu voorbereiden op de toestelfinales op 15 juni.

Voor Koen, Ruben en Bram Snelten gaat de focus nu op de Bondskampioenschappen welke op 11 mei gehouden worden in Waalwijk.