GYM- EN TURNVERENIGING

9 Medailles voor Heren

Zaterdag 19 maart waren voor de heren van gym- en turnvereniging FIT de laatste reguliere wedstrijden van het seizoen. Op basis van klassement was er nog de mogelijkheid je te plaatsen voor de Noord-Oost Finale en/of de Districtsfinale. 22 heren van FIT streden weer mee voor de medailles, met als mooi resultaat 9 podiumplaatsen.

Gouden medailles waren er deze keer voor Anne Stevens en Koen Vree Egberts. Zilver werd gehaald door Luuk Wiersma, Leon Frederiks, Stijn Oldenbeuving en Lars Gorter. De bronzen medaille werd behaald door Ruben Slager, Tycho Dekker en Dani Koster.

In de competitie, het totaal van drie geturnde wedstrijden, was er een eerste plaats voor Koen Vree Egberts en Anne Stevens. Een tweede plaats werd behaald door Lars Gorter en een derde plaats was er voor Luuk Wiersma.

Voor de Districtsfinale hebben zich geplaatst: Ruben Slager, Tycho Dekker, Koen Vree Egberts, Lars Gorter, Anne Stevens, Luuk Wiersma, Stijn Oldenbeuving, Dani Koster, Nick Hulzebosch, Chris Steens, Leon Frederiks, Sylvan Bos en Bram van Dieren. Zij mogen zich op 9 april in Hollandscheveld nog 1 maal meten met de beste turners uit het noorden van het land. Ruben Slager heeft zich ook nog weten te plaatsen voor de Noord-Oost finale op 23 april in Emmeloord.

Alle heren van FIT hebben zich weer van hun beste kant laten zien en mogen terugkijken op een goed turnseizoen. Klasse gedaan; Lars, Joris, Giel, Joran, Sylvan, Bram, Nick, Xander, Leon, Kjell,