GYM- EN TURNVERENIGING

Coronatoegangsbewijs per 6 november

Beste leden en ouders/verzorgers van FIT Beilen,

Afgelopen dinsdag zijn er op de persconferentie mbt Covid-19 nieuwe maatregelen aangekondigd om de huidige uitbraak van corona in te dammen.

Voor onze gymlessen heeft dit gevolgen voor de lessen waarbij leden/ouders van 18 jaar en ouder aanwezig zijn. Zowel op de website van de Rijksoverheid als de KNGU wordt aangegeven dat:

per zaterdag 6 november sporters vanaf 18 jaar en publiek bij het betreden van een binnensportlocatie gecontroleerd moeten worden op een CTB (coronatoegangsbewijs).

Dit heeft dus tot gevolg dat leden/ouders van 18 jaar en ouder een CTB bij zich moeten hebben om de sporthal/kleedkamers/sportzaal te kunnen betreden. Bij het binnengaan van de les zal de controle plaatsvinden. Is de QR-code digitaal, dan kunnen de telefoons daarna in de telefoonbak die in de zaal staat.

Over de controle bij de ingang van de sporthal zijn wij nog in gesprek met de gemeente hoe dit plaats gaat vinden, wees in ieder geval bewust van het gegeven dat in de sporthal om een CTB gevraagd gaat worden. Indien er geen CTB is, kan helaas geen toegang worden verleend voor de sporthal/kleedkamers/sportzaal.

Wil je wel graag sporten maar heb je geen QR-code, dan is dit aan te vragen als je twee keer bent gevaccineerd, het afgelopen half jaar corona hebt gehad of een negatieve test van max 24 uur oud hebt. De QR-code kan zowel digitaal als op papier worden meegenomen naar de sporthal.

Ondanks de extra inzet die gevraagd wordt van leden en leiding zijn wij blij dat we op deze manier de sportlessen in ieder geval door kunnen laten gaan. Door samen te blijven sporten werken we samen aan onze gezondheid!

Bestuur FIT Beilen