GYM- EN TURNVERENIGING

FIT behaalt 17 maart mooie winst in Beilen en Meppel

 

FIT-Dames goed voor 7x goud, 7x zilver, 3x brons

Afgelopen zaterdag 17 maart 2018 was Fit weer goed vertegenwoordigd bij de Regionale turnwedstrijden C van het gewest Drenthe in Beilen, waar maar liefst 39 Fitters aan meededen.  In de categorie 5-kamp zijn er 12 medailles binnengesleept. De gouden plakken waren voor Maud Kamps, Rhodé Feddes, Lindi Ribberink, Bente Stahlmecke en Esmée Cuperus.  De Zilveren plakken werden in ontvangst genomen door Alysha Hoogenkamp, Nienke Oudman, Amy Knegt en Rozanne de Boer. Ronja Sikkema en Robine Gerrits waren goed voor Brons. Ook in de Categorie 4-kamp op het niveau Instap D3 zijn een 2-tal medailles binnengesleept. Esther Afman behaalde het Goud en Daphne Hoekstra het Zilver. Tijdens deze wedstrijden was de Ringenwedstrijd apart, waarbij Esther Afman nogmaals de gouden plak won. Ilse van Droffelaar en Sigrid Westerhof behaalden de Zilveren medaille en Sophie Ribberink de Bronzen. We kunnen met z´n allen terug kijken op een geslaagde dag bij de thuiswedstrijd in Beilen.

 

FIT-Heren halen 5x goud, 4x zilver en 2x brons

Bij de herenwedstrijden turnen in Meppel deden afgelopen zaterdag 16 turners mee namens gym & turnvereniging FIT uit Beilen. Na een mooie wedstrijddag was er goud voor onze debutant Jurre van Royen. Ook werd er een eerste plaats behaald door Stijn Oldenbeuving, Koen Vree Egberts, Bram Snelten en Sipho Dijkman. Een mooie tweede plaats was er voor David Zwiers, Leon Frederiks, Lars Gorter en Lars Oldenbeuving. Een bronzen medaille werd uitgereikt aan Nick Hulzebosch en Hidde Zwiers.

Tevens was er de eindafrekening van de turncompetitie. De uitslag hiervan wordt opgemaakt naar aanleiding van de beide turnwedstrijden. Hier was er een gouden 1e plaats voor Bram Snelten en Koen Vree Egberts. Een zilveren 2e plaats was er voor Ruben Slager en Lars Gorter.

Naar aanleiding van de wedstrijden hebben Jurre van Royen, Lars Oldenbeuving, Stijn Oldenbeuving, Nick Hulzebosch, Kjell Stahlmecke, Sipho Dijkman, Leon Frederiks, David Zwiers en Hidde Zwiers zich geplaatst voor de districtsfinale op 7 april.

Voor de Noord-Oost finale op 14 april zijn Lars Gorter, Koen Vree Egberts, Bram Snelten en Ruben Slager geplaatst. Tevens mag Ruben zich op gaan maken voor de Landelijke finale op 23 mei.