GYM- EN TURNVERENIGING

FIT-heren turnen naar twee keer goud, één keer zilver en drie keer brons

Zaterdag 29 februari 2020 werd in Wildervank gestreden in de tweede competitieronde turnen heren voor de niveaus 17-21. Namens FIT Beilen waren Lars Oldenbeuving, Nick Hulzebosch, Martijn Nelis, Joran Ribberink, Jurre van Roijen, Aron Pastoor, Hidde Zwiers, Jan Zwambag en David Zwiers hierbij aanwezig om zich te meten met hun opponenten. Er werd gestreden voor de dagwinst, de winst in de competitie en plaatsing voor de Districtsfinale.
De heren van FIT lieten zich weer van hun goede kant zien door mooie oefeningen te turnen op de toestellen vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rekstok.
Na een goede wedstrijd was er deze dag goud voor David en Jan. Zilver was er voor Hidde en een bronzen medaille werd uitgereikt aan Aron, Joran en Jurre.
In de competitie, de opgetelde resultaten van deze en de vorige wedstrijd, was er een gouden beker voor Joran en David. Een zilveren beker was er voor Hidde en Jan en brons was er voor Jurre en Aron.
Voor de Districtsfinale, waar de turners uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland elkaar gaan treffen op 18 april hebben Joran, Lars, David, Hidde, Jurre, Aron en Jan zich geplaatst.