GYM- EN TURNVERENIGING

Fit heren turnen prima wedstrijd in Joure

Zaterdag 14 februari stond voor 6 FIT-heren hun tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. De heren in de niveaus 6-10 konden in Joure aan de bak. Helaas was Lars Gorter geblesseerd en bleef Jorn Stahlmecke ziek thuis. Voor Koen Vree Egberts (niv. 7) en Mitchell Prins (niv.8) begonnen de wedstrijden in de eerste ronde. Door wat kleine foutjes van Koen eindigde hij net naast het podium op de 4e plaats. Mitchell Prins turnde een prima wedstrijd, maar kwam bij brug bij de opsprong ten val. Hierdoor was een goede klassering niet meer haalbaar en belandde Mitchell uiteindelijk op een 10e plaats.

Hierna was het de beurt aan Bram Snelten (niv. 10). Bram draaide een prima wedstrijd en eindigde keurig op een 14e plek in deze overvolle aan elkaar gewaagde groep turners.

Ruben Slager (niv.9) was aan het einde van de dag aan de beurt. Ruben begon op vloer met een keurige oefening en behaalde daar direct het hoogste cijfer van zijn groep. Na nette oefeningen op voltige en ringen, behaalde Ruben op sprong wederom het hoogste cijfer. Ook op brug en rekstok stond Ruben zijn mannetje, wat resulteerde in een keurige 3e plaats. Een mooie prestatie voor Ruben, die dit jaar voor eerst het uitkomt op het niveau keuzestof niveau 9.

 

Al met al goede resultaten voor de FIT-heren. Op 28 maart zullen alle deelnemende FIT-heren in Beilen hun opwachting maken voor hun 2e of 3e wedstrijd van dit seizoen.