GYM- EN TURNVERENIGING

Fit turners behalen 6 medailles bij eerste seizoenswedstrijd

Zaterdag 25 januari stond voor 9 turners van FIT Beilen in het teken van de eerste turnwedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd in de categorie voorgeschreven oefenstof werd gehouden in de turnhal in Vries. Namens FIT kwamen hier Aron Pastoor, Joran Ribberink, Nick Hulzebosch, Lars Oldenbeuving, David Zwiers, Hidde Zwiers, Jan Zwambag, Martijn Nelis en Jurre van Roijen in actie.
Na drie mooie wedstrijdrondes, waarbij de heren van FIT mooie oefeningen turnden op de toestellen vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rekstok, was het tijd voor de prijsuitreiking.
Goud was er deze wedstrijd voor David Zwiers en Joran Ribberink. Zilver werd behaald door Hidde Zwiers, Aron Pastoor en Nick Hulzebosch. Een bronzen medaille werd in de wacht gesleept door Jurre van Roijen.
Met een vierde plaats voor Jan Zwambag en Martijn Nelis en een vijfde plaats voor Lars Oldenbeuving kunnen alle FIT-heren terugkijken op een goede eerste wedstrijd. Deze heren gaan zich nu klaarmaken voor de tweede wedstrijd van het seizoen op 29 februari in Wildervank.