GYM- EN TURNVERENIGING

Fit-turners halen 10 medailles op 1e gewestelijke wedstrijd in Meppel

Afgelopen zaterdag was voor de heren van gym- en turnvereniging FIT de eerste wedstrijddag van het seizoen 2016. Maar liefst 21 heren van FIT deden hieraan mee. In diverse categorieën en op verschillende niveaus hebben alle heren zich weer van hun beste kant laten zien, met als resultaat 4 gouden, 3 zilveren en 3 bronzen medailles. Een geweldig goed resultaat!

In de categorie benjamin niveau 14 ging het goud naar Tycho Dekker. Goud was er ook voor Sylvan Bos in de categorie instap niveau 14. Ruben Slager (jeugd niveau 9) en Koen Vree Egberts (senior niveau 7) behaalden allebei ook de gouden medaille.

Zilveren medailles waren er voor Anne Stevens (senior niveau 9), Leon Frederiks (instap niveau 14) en Stijn Oldenbeuving (instap niveau 15)

De bronzen medailles werden uitgereikt aan Dani Koster (instap niveau 14), Bram Snelten (jeugd niveau 10) en Lars Gorter (senior niveau 7).

De heren gaan zich nu opmaken voor de volgende wedstrijden op 13 februari in Joure (niveaus 6-10) en de wedstrijd op 19 maart in Wildervank (niveaus 11-15).

De overige heren van FIT, Lars Oldenbeuving, Nick Hulzebosch, Kjell Stahlmecke, Bram van Dieren, Chris Steens, Joran Ribberink, Xander Boer, Giel Stahlmecke, Joris Ribberink, Jorn Stahlmecke, Luuk Wiersma en Mitchell Prins kunnen allen ook terug kijken op een prima wedstrijd.