GYM- EN TURNVERENIGING

Fit-turners presteren goed op 2e gewestelijke wedstrijd in Joure

Zaterdag 13 februari stond voor 9 FIT-turners hun tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Aan het einde van de dag waren er 2 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen medailles gewonnen.

Anne Stevens en Luuk Wiersema beten het spits af in Joure op niveau 9. Waar Anne Stevens de vorige wedstrijd nog 2e werd, behaalde hij nu de eerste plaats. Luuk Wiersema, vorige wedstrijd net naast het podium, turnde na een degelijke wedstrijd nu naar het zilver.

Lars Gorter en Koen Vree Egberts turnen samen op niveau 7. Deze wedstrijd waren, ten opzichte van de eerste wedstrijd, de rollen omgedraaid en behaalde Lars de gouden medaille en kreeg Koen de bronzen medaille omgehangen.

Bram Snelten behaalde net als de vorige keer de bronzen medaille in zijn categorie op niveau 9.

De overige heren van FIT, Joris Ribberink, Giel Stahlmecke, Jorn Stahlmecke en Ruben Slager kwamen er deze keer niet aan te pas. Zij gaan zich, net als alle andere FIT-turners, opmaken voor de derde wedstrijd op 28 maart.

Komende zaterdag hebben de A-dames hun 2e Provinciale turnwedstrijd in Vries, waarbij ze zich kunnen plaatsen voor de toestelfinales op 21 mei.

We bedanken alle inwoners van Midden Drenthe die afgelopen zaterdag paaseitjes gekocht hebben tijdens onze Jumbo-paaseitjesactie. Alle paaseitjes zijn verkocht. Het was mede dankzij u een geslaagde actie!

FIT doet ook weer mee aan de Poiesz-jeugdsponsoractie waarbij er tijdens het winkelen weer muntjes gescoord kunnen worden en in de buis van FIT gedeponeerd kunnen worden! Wij rekenen ook hierbij graag op uw steun.