GYM- EN TURNVERENIGING

FITTASTIC 2024

Afgelopen zaterdag had FIT weer haar 2-jaarlijkse FITtastic!

Het ochtendprogramma was voor de jongste leden tot en met groep 5.

Zij mochten genieten bij het 1e blok van een spelletjesprogramma als blikgooien, bibberspel, 4 op een rij, pittenzak werpen, stokken vangen, touwtrekken en een hobbelbobbelbaan, een blok acrogym en bij het 3e blok werd een dans geleerd op het nummer EUROPAPA – met aansluitend nog even alle energie eruit gooien op de airtrack. Een ijsje als traktatie op het eind maakte de ochtend compleet.

’s Middag gingen de oudste groepen naar buiten voor een Zeskamp. Zes ploegen streden tegen elkaar bij het groot tafeltennisspel, ballencircuit, de stormbaan, handdoek-volleybal, Ren je FIT-quiz, Oud-Hollandsche spelen als steltlopen, skippybal, zaklopen, hoepel doorgeven en kratlopen. Als tussendoortjes waren er de Slackline met 4 op een rij, Acrogym met het bibberspel en natuurlijk de Stormbaan met stokken vangen. Als afsluiting van het zeskamp hadden we de traditionele estafette waarbij uiteindelijk de winnende ploeg Paars/Wit: Silvy, Senna, Fleur, Yara, Fritz, Hugo vdB, Dewi, Meike en Renske een chocolademedaille in ontvangst mochten nemen.

De dag werd gezellig afgesloten met de BBQ in de Drenthehal.

Met dank aan de sponsoren Jeugd aan Zet (waardoor we alle spullen van de spelotheek konden huren) en de Poiesz (voor de heerlijke appels) en het mooie weer kan FIT terug kijken op een heerlijke familiedag!