GYM- EN TURNVERENIGING

Help ons mee sparen met De Grote Clubactie!

Voor de vakantie hebben wij aangekondigd dit jaar mee te doen aan de Grote Clubactie. Op 13 september aanstaande start De Grote Clubactie, in deze mail leggen we uit wat de bedoeling is.

Wie wordt gevraagd bij deze actie te helpen?
Leden vanaf het voortgezet onderwijs doen mee aan De Grote Clubactie. De leden van de basisschool doen in november mee aan de jaarlijkse verloting van FIT zelf. Iedereen die mee heeft gedaan aan De Grote Clubactie hoeft dus in november niet nogmaals mee te doen aan de verloting van FIT (mag natuurlijk wel).

De Grote Clubactie bestaat uit twee delen:
1. De contante verkoop van loten. Jullie krijgen de komende week een envelop met een beperkt aantal loten mee op de les. Het is de bedoeling dat je die loten verkoopt aan vrienden, familie, buren etc. en het geld weer op de les inlevert.
2. De online verkoop van loten. Jullie krijgen een e-mail met een link naar een persoonlijke pagina. Via deze persoonlijke pagina kun je online loten verkopen door vrienden en bekenden een link te sturen naar de Verkooppagina van FIT. Op die pagina kunnen de loten online besteld en betaald worden.

Waarom online?
We doen dit jaar voor het eerst mee aan De Grote Clubactie en hebben nog geen gevoel bij het aantal loten dat verkocht kan worden. Daarom hebben we maar een beperkt aantal loten ingekocht voor de contante verkoop. Door de online verkoop van loten heeft iedere verkoper een groter bereik en kunnen we nog meer geld binnenhalen voor een nieuwe tumblingbaan. Bovendien kunnen er leuke prijzen gewonnen worden door verkopers die landelijk gezien het meeste loten verkopen.

Gratis toegangskaart voor een pretpark
In de brief bij de loten staat dat FIT een gratis toegangskaart verloot onder de verkopers. Maar we mogen zelfs elke verkoper die 20 loten verkoopt een gratis toegangskaart aanbieden. Een extra stimulans om de online verkoop op te starten.

Jullie ontvangen de link naar jullie eigen verkooppagina zo snel mogelijk. Via Facebook en Twitter wordt ook aandacht aan deze actie besteed door FIT.

Wij wensen jullie heel veel succes en hopen op een succesvolle actie!