GYM- EN TURNVERENIGING

Heren FIT behalen 10 medailles

Afgelopen zaterdag werd in de Drenthehal in Beilen de eerste plaatsingswedstrijd gehouden voor de jongens die turnen op de niveaus 17-21 – district Groningen/Drenthe. Bij deze wedstrijden wordt gewerkt met voorgeschreven oefenstof. Namens de organiserende vereniging FIT deden 15 jongens mee aan deze wedstrijd. Door de jongens van FIT werd een mooie wedstrijd geturnd en na afloop van de wedstrijd kregen 10 jongens een welverdiende medaille omgehangen.

Goud was er voor Jan Zwambag, Diëgo Salvador van Dijk en David Zwiers. Zilver werd behaald door Jurre van Roijen, Hidde Zwiers, Nick Hulzebosch, Sipho Dijkman en Lars Oldenbeuving. Brons was er voor Martijn Nelis en Bram van Dieren.

Voor de overige heren van FIT zat een medaille er net niet in, maar ook Joran Ribberink (4e), Stijn Oldenbeuving (5e), Aron Pastoor (6e), Kjell Stahlmecke (13e) en Dani Koster (16e) kunnen terugkijken op een goede wedstrijd.

Op 2 maart zal de tweede plaatsingswedstrijd worden gehouden in Hoogeveen, waarbij er kwalificatie voor de Districtsfinale behaald kan worden.