GYM- EN TURNVERENIGING

Medaillefestijn dames bij toestelfinales in Dalen

Maar liefst 30 medailles werden in de wacht gesleept door de FIT-dames bij de toestelfinales Turnen 3e-6e divisie op 21 mei 2016 in Dalen, waar ze zich dit voorjaar voor hadden geplaatst.

6 medailles bij SPRONG met Gouden plakken voor Iris Slim, Tamara Stevens en Wendy Huijink; Zilveren plakken voor Myrthe Dijk en Marit vd Veen met een goed uitgevoerde tsukahara op de Pegasus en Brons voor Marit Turkstra. Ook 6 medailles bij de BRUG met een Gouden plak voor Myrthe Dijk en Naomi Afman; Zilver voor Aryanna Tackling en Marit vd Veen; Brons voor Maaike den Bleker en Janine Kompagnie. 5 medailles bij de EVENWICHTSBALK met Goud voor Chiara Bruggeman, Anouk Westerhof, Sarah Molema en Wendy Huijink; Zilver voor Lisanne ter Braak en Brons voor Marit Turkstra. 3 medailles op VLOER met zilveren plakken voor Myrthe Dijk en Inez Koops en Brons voor Iris Slim. Tot slot nog 10 medailles bij het RINGENzwaaien met Goud voor Sarah Molema en Myrthe Dijk; Zilver voor Kess Knol, Demy Kleine, Naomi Afman, Silvana Jager, Afke Heuker en Erin Stahlmecke en Brons voor Maureen Feijen en Ilse Duinkerken.

Onze prijswinnaars kwamen ook nog uit op de volgende toestellen

Marit vd V behaalde naast haar 2 zilveren plakken ook nog een 8e plek de balk; Myrthe viste bij de balk net naast het net met een 4e plaats; Demy werd ook nog 4e bij sprong en 5e bij vloer; Iris werd 4e bij de balk en ringen en 8e bij de brug. Afke werd ook nog 4e bij de brug, Marit T werd ook 4e bij de brug en 8e bij de vloer; Chiara werd 8e op Brug; Lisanne werd 4e in de Ringen; Erin werd 4e op de Brug en 6e op de vloer; Maaike werd bij balk en vloer nipt 4e. Janine werd 7e bij sprong; Ilse D. werd 7e bij sprong en 8e bij brug; Anouk werd 5e in de ringen; Aryanna werd 7e bij sprong, 8e bij vloer en ringen, 9e op de balk. Maureen werd 5e bij balk, 6e bij vloer en 11e bij sprong. Sarah werd 7e op de brug. Tamara werd 6e bij de ringen en 11e op vloer.

Naast onze prijswinnaars kwamen ook nog in actie:

Merijn Fokkema, zij moest genoegen nemen met een 6e plaats op brug, een 7e op sprong en een 11e op vloer; Ilse Veldkamp werd 8e in de ringen en 9e op de brug. Amber Duinkerken werd 5e in de ringen. Pythia Nederhoed viste ook net naast het net met een 4e plaats op vloer en 6e bij balk. Onze toppers in de 3e divisie hadden zware concurrentie en vielen helaas niet in de prijzen: Joni Vochteloo werd 5e bij vloer en brug, 8e bij sprong en 9e bij balk. Emilie Huijink werd 6e op balk, 7e bij sprong en 10e op de vloer; Floor van Ruth werd 4e in de ringen, 6e op de brug en 11e op vloer. Larissa Kuipers werd 9e op de brug.

34 turnsters van FIT doen komende zaterdag nog mee aan de rws C-wedstrijden in Smilde en FIT-turner Ruben Slager die mag naar de landelijke finale 4e divisie in Vught. Een FIT-selectie geeft acte de présence met doorlopende demo’s bij beleef Sport en Cultuur Festival Beilen!