GYM- EN TURNVERENIGING

Medailleregen bij toestelfinale turnen heren FIT

Afgelopen zaterdag werden in Harkema de toestelfinales turnen voor heren gehouden. Aan deze seizoens-afsluiting deden namens FIT Beilen 14 heren mee. Deze 14 heren hadden zich door hun goede optredens op de vorige wedstrijden geplaatst voor deze wedstrijd.

Na 3 mooie wedstrijdrondes bleek dat de heren van FIT uitstekend turnen hadden laten zien en ging de equipe met 10 gouden, 11 zilveren en 11 bronzen medailles naar huis.

Op vloer was er goud voor Ruben Slager, zilver voor Koen Vree Egberts, Diego Salvador van Dijk, Jan Zwambag en brons voor Sipho Dijkman.

Op voltige was er goud voor Ruben Slager en Jurre van Roijen. Zilver was er voor Jan Zwambag en Joran Ribberink en brons voor Jan Zwambag.

Op ringen was er goud voor Diego Salvador van Dijk en Jurre van Roijen. Zilver was er voor Sipho Dijkman en brons was er voor Ruben Slager, Lars Gorter en Nick Hulzebosch.

Op sprong was er goud voor Jurre van Roijen. Zilver was er voor Leon Frederiks en Bram van Dieren. Brons werd gehaald door Sipho Dijkman, Ruben Slager en Lars Oldenbeuving.

Op brug was er goud voor Diego Salvador van Dijk, Jan Zwambag en Jurre van Roijen. Zilver werd behaald door Sipho Dijkman en een brons was er voor Ruben Slager.

Op rekstok was er zilver voor Nick Hulzebosch, Diego Salvador van Dijk en Ruben Slager. Brons was er voor Leon Frederiks en Jurre van Roijen.

Op zondag werd er een clubteamwedstrijd gehouden in Harkema. Namens FIT namen hier Koen Vree Egberts, Ruben Slager, Bram Snelten en Lars Gorter aan deel. Hier werd door dit team een keurige 6eplaats behaald en kwam er door deze 2 wedstrijddagen een einde aan een uiterst succesvol het turnseizoen voor de heren van FIT.