GYM- EN TURNVERENIGING

Mooi slot competitie middenbouw heren FIT

Zaterdag 16 maart was de afsluitende wedstrijd van de competitie voor de jongens middenbouw van FIT. Nog 1 keer moesten Finn, Aron, Jens, Fritz, Novan, Dexter, Marnix en Rogier hun beste oefeningen tonen aan de jury.
Aron, Fritz, Jens, Novan en Dexter zaten samen in een groep en behaalden deze keer een keurige 2e plaats. In de competitie, waarbij alle resultaten van de 3 geturnde wedstrijden werden opgeteld, scoorden ze net 1,3 punt meer dan de nummer 2. Hier kregen ze de welverdiende gouden medaille voor!
Finn zat met 4 jongens van andere verenigingen in een groep. Op de laatste wedstrijddag behaalden zij een 4e plaats. Met de resultaten van eerder, werden ze 3e in hun competitie!
Marnix en Rogier deden dit jaar voor het eerst mee in de middenbouw. Ze hebben beide hele mooie progressie getoond. Op de drie wedstrijden behaalden ze steeds een keurige 5e plaats.
De jongens gaan zich nu allemaal voorbereiden op de afsluitende wedstrijd op 8 juni. Hier zal iedereen individueel de strijd aangaan in de eigen categorie.