GYM- EN TURNVERENIGING

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Fit Beilen moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz.
Door de munten in de koker te stoppen van Gym en turnvereniging Fit Beilen, helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen.
Via de Facebookpagina van Poiesz http://www.facebook.com/poieszsupermarkten kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Fit, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Fit is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Beilen. De tussenstand wordt per Poieszsupermarkt bijgehouden op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2016 bij Poiesz supermarkten.

Zaterdag 18 februari is het de actiedag van Fit. Wij staan dan in de winkel om roombroodjes te promoten. Ben je niet in de gelegenheid om op zaterdag 18 februari roombroodjes te komen kopen? Dan mag je ze ook bestellen via het volgende mailadres: bestuurfitbeilen@gmail.com . We bezorgen de broodjes dan bij je thuis (mits je in Beilen of in de buurt van Beilen woont)