GYM- EN TURNVERENIGING

Regionale Turnwedstrijden C-nivo in Smilde

Zaterdag 28 mei waren de 2e RWS C wedstrijden in Smilde. Fit Beilen was ook deze keer weer goed vertegenwoordigd met 31 turnsters op verschillende niveaus in verschillende leeftijdscategorieën. Dit zowel in 4-kamp als 5-kamp en nog categorie Ringen apart. In totaal zijn er 25 medailles gewonnen.
Op de 4/5 kamp waren de gouden medailles voor Lara Beuving, Marit Turkstra, Lisa Koster, Inge Tekelenburg en Chantal Vrielink.

De zilveren medailles waren voor Floor Timmerman, Marieke ter Braak, Daniek Oude Velthuis, Luna van der Kuur, Sophie Ribberink, Bente Stahlmecke en Louise Diekema.

De Bronzen medailles zijn gewonnen door Joëlle de Vries, Ronja Sikkema, Carmen Hulzebosch en Sarah Dijkstra.

Ook bij het Ringenzwaaien viel Fit in de prijzen met 9 medailles. Anouk Bouwers, Sophie Tamming, Zoë de Jonge en Ellen de Boer behaalden hierbij de eerste plaats. Marieke ter Braak, Carmen Hulzebosch waren goed voor zilver. Sophie Ribberink, Sarah Dijkstra en Merit Bos behaalden de derde plaats.

Trainers Rianne van Dijken en Christiaan Stahlmecke kunnen samen met hun assistenten Mariska Venema en Femmy Kompagnie terug kijken op een geslaagde en gezellige dag.

Op 11 juni heeft FIT haar tweejaarlijkse GYMGALA met een middagprogramma door onze jongste Fitters van 14.00-16.30 uur en een avondprogramma van 19.00-22.00 uur door de oudsten, waar u al onze bovenstaande toppers kunt aanschouwen.