GYM- EN TURNVERENIGING

Ruben Slager haalt brons op Bondskampioenschap Turnen

Zaterdag 11 mei stond voor Bram Snelten, Koen Vree Egberts, Lars Gorter en Ruben Slager in het teken van de Bondskampioenschappen Turnen 4e divisie. Deze nationale titelstrijd werd deze keer gehouden in Waalwijk.
Ruben Slager turnt het hele seizoen al goede wedstrijden op zijn niveau 8 in de leeftijdscategorie junior 2 . Met zijn goede prestaties in de provinciale wedstrijden had hij zich geplaatst voor deze titelstrijd. Ruben turnde een keurige wedstrijd, waarbij hij op zijn tweede onderdeel vloer een nagenoeg foutloze oefening liet zien. Hierdoor wist hij zich al vanaf het begin van de wedstrijd in de top van het klassement te mengen. Uiteindelijk bleek Ruben zich na 6 onderdelen heel knap naar een bronzen medaille te hebben geturnd.
Voor Bram, Koen en Lars was het de eerste keer dat zij zich wisten te plaatsen voor een nationale titelstrijd. Ook deze 3 heren turnden een goede wedstrijd. Bram turnde zich naar een knappe 7e plaats op niveau 9. Koen en Lars turnden op niveau 7 naar respectievelijk een 6e en een 20e plaats.