GYM- EN TURNVERENIGING

Toestelfinalewedstrijden Turnen-Dames in Zuidwolde

Afgelopen zaterdag waren er de gewestelijke toestelfinales in Zuidwolde, waar 36 turnsters van FIT aan meededen. Maar liefst 32 medailles werden in de wacht gesleept door 23 turnsters.

11 Gouden, 8 Zilveren en 13 Bronzen medailles verdeeld over vijf verschillende toestellen Sprong, Brug, Balk, Vloer en Ringen. Merijn Fokkema en Danique Dekker spanden de kroon met respectievelijk 3 en 4 medailles.

De Gouden medailles werden behaald door:

Demy Kleine en Lisa Koster op Sprong; Merijn Fokkema op Brug èn Balk, ook op Balk Danique Dekker en Louise Diekema; Inge Tekelenburg op Vloer en Myrthe Dijk, Dagra vd Wekken, Maureen Feijen en Ilse Duinkerken bij het Ringenzwaaien.

De Zilveren medailles werden in de wacht gesleept bij Sprong door Lotte Matthijssen, Naomi Afman en Lisanne Fikkert. Ook Zilver voor Naomi bij Brug; Op Balk Zilver voor Lara Beuving en Laura Huisman; Bij Vloer Sophie Tamming en bij het Ringenzwaaien Carmen Hulzebosch.

De Bronzen medailles waren er bij Sprong voor Myrthe Dijk, Anouk Westerhof en wederom een medaille voor Merijn Fokkema en Danique Dekker; bij Brug ook Danique en Inge Tekelenburg. Bij Balk Marit Turkstra en Lisanne Fikkert, Bij Ringen: Lieke Timmerman, Erin Stahlmecke, Danique Dekker, Mariska Venema en Anouk Westerhof.

Al deze turnsters geven komende zaterdag samen met alle leden van FIT acte de présence bij het Gymgala in de Drenthehal. ’s Middags van 14.00-16.30 uur de kinderen tot 10 jaar en ’s Avonds een voorstelling door de oudere leden van 19.00-22.00 uur.