GYM- EN TURNVERENIGING

Wedstrijd herenturnen 3 februari 2018

3x goud en 2x zilver voor FIT heren

 

Zaterdag 3 februari stond voor de FIT-heren de eerste turnwedstrijd van 2018 district Noord-Nederland op het programma. In Joure werd gestreden op de niveaus 7-16 in 1e, 2e en 3e divisie. Namens FIT kwamen Bram Snelten, Ruben Slager, Tycho Dekker, Joris Ribberink, Anne Stevens, Lars Gorter en Koen Vree Egberts in actie.

Bram Snelten beet het spits af in de categorie junior 1 niveau 10. Na een hele goede turnronde, waarbij Bram op 4 van de 6 toestellen de hoogste score behaalde, kreeg Bram zeer verdiend de gouden medaille.

Ruben Slager turnt dit seizoen in de categorie junior 1 niveau 9. In deze categorie is de concurrentie elk jaar weer erg groot. Ruben turnde een keurige wedstrijd, waarbij hij op 3 van de 6 toestellen de hoogste score behaalde. Hierdoor behaalde Ruben met een voorsprong van 0,4 punt de gouden medaille.

Tycho Dekker turnt op niveau instap 16. Nadat hij de vorige wedstrijd de eerste plaats behaalde, kreeg hij nu, na een goede wedstrijd, de zilveren medaille omgehangen.

Koen Vree Egberts, Lars Gorter en Anne Stevens beconcurreren elkaar in de categorie senior niveau 8. Na 6 toestelrondes bleek Koen deze keer de sterkste en eindigde op de eerste plaats. Lars kreeg het zilver en Anne eindigde op de 5e plaats.

Joris Ribberink turnt in de categorie jeugd niveau 10. In een sterk deelnemersveld behaalde Joris een keurige 9e plaats.

Alle FIT-heren gaan zich nu voorbereiden op de volgende wedstrijd op 17 maart in Meppel.